Publicitat
Publicitat

Es milloren els accessos al camí de Canòlich coincidint amb la Diada

A banda de les tasques habituals de manteniment, s’ha remodelat íntegrament el pont del Camí de Canòlich, situat a Aixovall

Coincidint amb la celebració de la Diada de Canòlich, el Comú de Sant Julià ha fet alguns treballs de condicionament del camí de muntanya que porta al santuari. A banda de les tasques habituals de manteniment, s’ha remodelat íntegrament el pont del Camí de Canòlich, situat a Aixovall. També s’hi ha habilitat una zona de descans per als excursionistes amb bancs de fusta i s’han senyalitzat una dotzena de places d’aparcament. D’altra banda, aquest any els peregrins tindran un nou accés per agafar al camí de Canòlich. Al pont de la font de ferro, a Aixovall, s’ha habilitat un camí nou que connecta amb el de Rocafort i amb el de Canòlich.

El Comú, un any més, posa a disposició de tothom que es vulgui desplaçar fins al santuari una línia extraordinària del Quart Bus des de les 8 a les 16.30 hores. La pujada a Canòlich es podrà fer cada hora fins a les 16 hores des de les parades del Camp Gran, les Arades i la de la rotonda d’Aixovall. Per baixar, la primera sortida serà a les 8.30 hores i la darrera a les 16.30 hores amb final a la parada del Camp Gran. El servei serà gratuït.