Societat 23/01/2020

Torna la normalitat a les carreteres del país

Tan sols es requereixen equipaments especials a la CG2, a partir de les Bordes d'Envalira

Ara Andorra
1 min
La carretera a l'alçada d'Ordino, aquest dijous al matí. / A. S.

Andorra la VellaCirculació fluida arreu del país i, segons informa Mobilitat, tan sols es manté activada la fase groga (portar equipaments especials) a la CG2, a la zona de les Bordes d'Envalira. També continua la restricció de vehicles de més de 19 tones a l’accés a França. Al llarg del matí, la fase groga ha estat activada a partir d'Escaldes-Engordany i de la Massana, però a hores d'ara ja no es requereix cap equipament en aquesta zona.

Tot i aquesta mesura, les precipitacions de neu aniran perdent intensitat i fent-se més intermitents al llarg d'aquest dijous, segons informa el Servei Metereològic Nacional. El desplaçament de la borrasca Gloria farà canviar la component del vent durant la tarda cap a sud-oest, i al tractar-se d’aire més sec, cessaran les precipitacions.

Protecció Civil, de la seva banda, informa que es continua en situació de perill d’allaus 4. Segons els bombers, l'increment del pes de la neu a causa de l'augment de la cota de neu fins a 2.100 metres en alguns moments d'aquesta passada matinada fa preveure que es desprenguin allaus de manera natural que poden ser de mida gran i puntualment molt grans a nombrosos vessants.

stats