Publicitat
Publicitat

Una resident perd la vida en un accident de ‘buggy’ a Arinsal

Es tracta d’una ciutadana de nacionalitat holandesa, de 34 anys, que anava com a copilot d'un altre resident de nacionalitat belga, que ha patit ferides però està fora de perill

A dos quarts de dues del migdia d'aquest dissabte la Policia ha rebut l’avís dels Bombers que s’havia produït un accident amb un vehicle estil ‘buggy’ entre la zona de les Marrades i l'Alt de la Capa, a Arinsal, a la parròquia de la Massana, segons han confirmat a l'ARA.ad els serveis implicats en el rescat.

El quadricicle el conduïa presumptament un resident belga de 39 anys, que està ara fora de perill, però ingressat a l'UCI en observació i amb fractures a les extremitats superiors. L’acompanyant, resident holandesa de 34 anys, ha mort en el mateix lloc dels fets, sense que els rescatadors hagin pogut fer res per salvar la seva vida.

Els bombers han necessitat fer el rescat amb l’helicòpter, ja que la zona, a l'oest de la parròquia de la Massana, prop de la frontera amb Espanya, era de difícil accés. Les causes de l’accident encara es desconeixen, la Policia i els Bombers estan investigant per saber si s’ha tractat d’una mala maniobra si ha estat un problema tècnic o bé a causa de la complexitat del terreny.