Publicitat
Publicitat

Un excursionista mort en precipitar-se des d'una alçada de més de cent metres

Es tracta d'un resident de nacionalitat espanyola de 47 anys que es trobava prop del Comapedrosa fent rapel quan ha perdut l'equilibri i s'ha precipitat des d'una alçada de més de 100 metres

Un resident espanyol de 47 anys ha resultat mort aquest dissabte quan s’ha precipitat des d’una alçada de més de 100 metres mentre feia escalada. Segons ha relatat la seva acompanyant als bombers, l’home que es trobava fent rapel a la roca Entravessada, prop del cim del Comapedrosa, ha perdut l’equilibri i ha caigut des d'una alçada de 150 metres aproximadament. El Grup de Rescat de Muntanya dels Bombers, han rebut avís a les onze del matí i s’hi han desplaçat immediatament en helicòpter.

L’helicòpter de rescat degut al vent que bufava a la zona ha hagut d’aterrar en les immediacions de l’accident. Bombers ha comptat amb l’ajut d’altres excursionistes que es trobaven a la zona per localitzar el cos. En arribar l’home ja era mort amb aturada cardio-respiratòria i politraumatismes. Tot i els intents de reanimar-lo no se li ha pogut salvar la vida degut a les greus lesions patides. Al lloc de l'accident, s'hi ha desplaçat la policia. L'excursionista ha estat traslladat a l’Hospital on se li practicarà l’autòpsia.