Societat 25/10/2020

Mor un padrí de 83 anys i eleva a 70 el nombre de víctimes de coronavirus

Els ingressats a l'hospital per Covid-19 ja són 41

Ana
1 min
L'hospital Nostra Senyora de Meritxell. / ARXIU ANA

Andorra la VellaUn home de 83 anys que es trobava ingressat a l'UCI de l'hospital Nostra Senyora de Meritxell ha mort a causa del coronavirus i eleva a 70 el nombre de defuncions vinculades a la Covid-19 al país. Malgrat que el Servei Andorrà d'Atenció Sanitària (SAAS) ha actualitzat aquest diumenge a la tarda el nombre de casos a l'hospital, no ha informat sobre la defunció.

A través del seu compte de Twitter, el SAAS ha informat que el nombre de pacients de coronavirus ingressats arriba a 41 i s'incrementa en dos respecte les darreres hores. Pel que fa a la Unitat de Cures Intensives, només ha dit que hi havia un ingressat menys -vuit en total- i un pacient havia deixat de necessitar la ventilació mecànica, tot i que no se sap si és precisament la persona que ha traspassat. En total, ara són set els que es mantenen amb el suport de maquinària externa.

La xifra de residents a la planta geriàtrica del Cedre per a contagiats de Covdi-19 continua amb 25 padrins, malgrat que el ministre de Salut, Joan Martínez Benazet, va avançar aquesta setmana que a alguns residents se'ls hi podria donar l'alta.

stats