Societat 28/01/2022

Obertes les inscripcions per a participar en l'Escanyabocs 2022 de la Seu d'Urgell

L'esdeveniment se celebrarà el cap de setmana del 21 i 22 de maig

ARA Andorra
1 min
Un dels podis de l'Escanyabocs del 2021.

La Seu d'UrgellL'Escanyabocs, la prova multiesportiva a la natura més singular del Pirineu que té com a epicentre les instal·lacions olímpiques del Parc del Segre de la Seu d'Urgell, celebrarà el cap de setmana del 21 i 22 de maig la seva quinzena edició. Les inscripcions ja estan obertes i tots els interessats a participar-hi poden fer-ho de manera lliure a través de la pàgina web www.escanyabocs.com.

Per aquest any, les proves que es faran seran les tradicionals, tot i que des de l'organització s'han inclòs algunes novetats i sorpreses. Concretament, les proves que se celebraran seran la cursa trail (amb dos recorreguts), el raid d'aventura, l'activitat d'orientació, l'open d'escalada, la caminada de marxa nòrdica i la pedalada BTT. Els detalls dels horaris, recorreguts i característiques de cada prova s'aniran anunciant properament a través del web i les xarxes socials de l'esdeveniment.

Enguany, a més, l'organització d'aquesta aprova esportiva planteja un Escanyabocs de Ferro "més exigent que mai", amb premis especials per a celebrar el 15è aniversari de l'esdeveniment.

stats