Societat 24/06/2020

La forta pluja obliga a ajornar l'estrena de la Cala laurediana

Ana
1 min
Avui s'inaugura la Cala laurediana

Sant Julià de LòriaLes fortes pluges i la pedregada registrada al país, sobretot a les valls del Nord i la zona sud, han obligat al comú de Sant Julià de Lòria a posposar l'estrena de la Cala laurediana. L'acte havia de tenir lloc aquest dimecres, a les 19 hores, i havia de comptar amb un parlament per part del cònsol major de Sant Julià, Josep Majoral, i les actuacions de l'Esbart Laurèdia i de la Colla de Geganters de la parròquia. Fins al moment, la corporació no ha comunicat quina serà la data en què se celebrarà la inauguració de la platja fluvial de la vila laurediana.

D'altra banda, cal recordar que el comú ha previst que cada dissabte, entre les 20.30 i les 21.30 hores, músics del país puguin interpretar les seves peces a l'espai del bar, on es poden acumular més d'una cinquantena de persones.

La cònsol menor laurediana, Mireia Codina, va aclarir aquest dimarts que els artistes no són contractats pel comú, per la qual cosa els interessats a actuar s'han d'adreçar directament per telèfon al Centre cultural i de congressos lauredià. Els beneficis que s'enduran els músics, per tant, serà la recaptació que s'assoleixi amb la venda d'una entrada de 5 euros per cada actuació.

stats