Més pel·lícules i documentals

Andorra Telecom ofereix el paquet de cinema als clients sense modificar el preu mensual

Andorra Telecom ha renovat l'acord mitjançant el qual ofereix el contingut de Movistar+ al Principat per als tres propers anys. El nou conveni, que entrarà en vigor a partir del mes de febrer, "millorarà sensiblement l'oferta de continguts per als clients", segons informa la companyia aquest dijous a través d'un comunicat.

D'aquesta manera, a partir del mes vinent, i de manera promocional, el paquet d'entrada Movistar+ Selección, juntament amb el paquet de cinema, tindrà un preu de 29 euros a finals del 2021, quan el preu fins ara era de 39 euros. Així, tots els clients que tinguin Movistar+ podran veure "els millors continguts en pel·lícules i documentals" durant aquest any. Els usuaris que tinguin contractat el paquet de cinema, a més, obtindran el nou preu de manera automàtica a partir del mes entrant.

El portaveu d'Andorra Telecom, Carles Casadevall, ha ressaltat la satisfacció de la companyia per aquesta renovació assegurant que "estem molt satisfets de poder seguir oferint els continguts de Movistar+ als nostres clients durant els propers tres anys. El catàleg de continguts d'esports, cinema, documentals o sèries és el més complet d'Espanya, i poder garantir que els nostres clients podran seguir-hi accedint amb uns preus encara millors és una molt bona notícia".

L'oferta de Movistar+ que ofereix Andorra Telecom inclou sèries actuals i exclusives de la cadena, cinema d'estrena i "les millors pel·lícules de sempre", les competicions esportives més destacades (LaLiga, la 'Champions League', l'ACB, l'NBA, la Fórmula 1, l'NFL, Grand Slams i Màsters de Tennis, rugbi i golf, entre altres) i canals de producció pròpia com #0 i #Vamos. De la mateixa manera, dins de l'oferta esportiva d'Andorra Telecom, i com a complement de motor, s'ofereix el canal de MotoGP.

La gran majoria d'aquests continguts estaran disponibles tant amb el descodificador de la parapública com amb l'aplicació mòbil de Movistar+ per a telèfon mòbil, tauleta, ordinador i 'smartTV'. A més, el descodificador d'Andorra Telecom proporciona la millor experiència d'usuari amb una qualitat d'imatge òptima (HD i 4K), l'accés als continguts emesos els últims set dies, la possibilitat de fer pausa del directe i de tornar a l'inici d'un programa ja iniciat, i l'enregistrament de fins a 350 hores.