Societat 05/02/2019

Una parella es casa en una funerària per un error de l'ajuntament

La previsió era contreure matrimoni a la sala de plens de Sant Fruitós de Bages, però només tres dies abans li van dir que s'hi estaven fent obres

Ara Andorra
1 min
Un pastís de casament.

ManresaUna parella es va haver de casar, el 24 de desembre, a la funerària Fontal de Manresa, on treballa ella, per un error de l’ajuntament de Sant Fruitós de Bages (Barcelona).

Tal com ha avançat Manresainfo, els nuvis tenien previst contreure matrimoni a la sala de plens de l’ajuntament de Sant Fruitós davant d’una cinquantena de convidats, però tan sols 70 hores abans de la data, l’ajuntament li va comunicar que no s’hi podia casar perquè a la sala de plens s’estaven fent obres.

Segons va relatar l’afectada, Alba Rivera, li van proposar que es casés a la biblioteca, però que s’havia de fer càrrec de la megafonia, i l’afectada no ho va poder solucionar perquè la van avisar "sense marge". "M’ho van dir un divendres i jo em casava el dilluns següent", va lamentar. En declaracions a l’ACN, Alba Rivera va explicar que va patir molts nervis. "No m’hauria imaginat mai haver-me de casar en una funerària", va lamentar.

L’ajuntament de Sant Fruitós li ha tornat els 90 euros que va haver de pagar pel lloguer de la sala de plens, però ara reclama que li tornin els diners que li va costar la cerimònia a la funerària on ella treballa i que puja a més de 300 euros. De moment, l’ajuntament s’hi ha oposat.

stats