La particular versió del 'No Dudaría' d'Antonio Flores cantada per cares conegudes del país

Sílvia Bonet, Guille Colom, Ferran Costa, Jordi Gallardo o Carles Flinch s'uneixen per promocionar el concert solidari Mamapop del proper 11 de març

Són bons en la seva professió: esportistes, polítics, cuiners o comunicadors. Però en això de cantar... millor vegin i opinin. Aquest vídeo serveix per promocionar el concert espectacle benèfic Mamapop, que tindrà lloc el proper 11 de març al Centre de Congressos d'Andorra la Vella.

La consellera general per Socialdemocràcia i Progrés Sílvia Bonet; el jugador del MoraBanc Andorra Guille Colom; els consellers generals liberals Ferran Costa, Judith Pallarès i Jordi Gallardo; el xef de Can Manel, Carles Flinch; el periodista d'RTVA Àlex Lliteras, i la també política Clàudia Cornella són els protagonistes d'aquest vídeo molt musical. Reversionen el mític 'No dudaría' d'Antonio Flores, que va popularitzar més tard la seva germana Rosario Flores.

Mamapop és un projecte d'èxit que ja han vist 3.000 persones fora d'Andorra. En aquest cas s'ha associat amb Assandca per recaptar diners per portar a terme projectes de prevenció i tractament del càncer de mama. I ho farà a través d'un concert de pop a ritme de música dels anys 80, amb èxits de Mecano, Loquillo o La Guardia.

l Pop Rock dels 80’s serà l’eix de la primera edició del concert i espectacle musical benèfic MAMAPOP en benefici del càncer de mama.

Desprès de l’èxit aconseguit en les tres edicions precendents a Lleida, amb més de 3.700 persones que han pogut gaudir d’aquest espectacle, Mamapop s´estrena el proper 11 de març al Centre de Congressos d’Andorra La Vella en una única sessió a les 20.00h. Les entrades de 20€ estan disponibles online en la web ww.mamapopandorra.org, i físicament a les Escoles d’Idiomes INLINGUA i a l´Associació Andorrana contra el Càncer ASSANDCA.

- See more at: http://mamapop.cat/es-presenta-la-1a-edicio-de-mamapop-andorra-de-la-ma-dassandca/#sthash.k8odcrcU.dpuf