Societat 24/12/2021

Una persona ferida en xocar el seu vehicle amb la façana d'un edifici a Encamp

Arxiu ANA
1 min
El vehicle ha topat contra la façana d'un edifici.

EncampTal dia com avui de fa 10 anys, el 24 de desembre de 2011, va ser notícia...

El conductor d'un turisme ha resultat ferit aquesta matinada a causa d'un accident a l'avinguda Françoise Mitterrand d'Encamp, després de perdre el control del seu vehicle i topar frontalment amb la façana d'un edifici. La víctima, un home andorrà de 61 anys, segueix ingressat a l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell amb una fractura al turmell i a algunes vertebres.

A les 00:01 de la matinada d'aquest divendres a dissabte un home andorrà de 61 anys ha resultat ferit després de perdre el control del seu cotxe i topar frontalment amb la façana d'un edifici a Encamp. L'accident s'hauria produït a l'Avinguda Françoise Mitterrand d'Encamp, a l'alçada del número 118, per causes que, segons la Policia, encara es desconeixen.

L'home, que conduïa un turisme BMW X3, ha patit una fractura del turmell i diverses fractures a les vertebres, motiu pel qual va ser traslladat a l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell, on, segons ha manifestat el cap de guàrdia, restarà ingressant en observació alguns dies.

El vehicle ha topat contra la façana d'un edifici.
stats