Societat 30/07/2020

Un turista de 38 anys mor en un accident de muntanya a Tristaina

L'home presentava politraumatismes després d'una caiguda d'uns 50 metres

Ara Andorra
1 min
Una persona ha mort aquest matí a Tristaina

Andorra la VellaUn home de 38 anys no resident ha mort aquest dijous al matí a la zona del tercer estany de Tristaina (Ordino) a causa d'un accident de muntanya, segons ha confirmat el cap de guàrdia dels bombers i la policia, efectius dels quals s'han desplaçat fins al lloc dels fets després que un grup d'excursionistes hagués avisat els bombers amb una trucada a les 11.23 hores d'aquest matí.

Un cop han arribat els bombers fins al lloc dels fets s'han trobat el cos sense vida del turista, i ha estat en aquest moment que han demanat la presència d'efectius mèdics i de la policia. Precisament de la policia han pujat fins a Tristaina dos membres del grup de muntanya i el comissari de guàrdia. L'home mort presentava politraumatismes, ja que hauria caigut d'uns 50 metres i s'hauria donat diversos cops que li haurien causat la mort, segons explica el cap de guàrdia dels bombers.

Tot i que faltaria la confirmació, tot apunta que la persona morta estaria d'excursió a Tristaina sola. L'autòpsia que se li practicarà aquest divendres acabarà d'esvair els dubtes sobre la causa de la mort.

stats