Publicitat
Publicitat

Un total de 23 places d’eventuals d’Afers Socials passaran a ser indefinides

Són de diferents àmbits com ara treballadors socials, educadors i psicòlegs

El Govern ha aprovat la publicació de 23 places corresponents al Departament d’Afers Socials, 20 de les quals estan actualment ocupades per personal eventual. Segons el ministre portaveu, Jordi Cinca, el que pretén aquesta mesura és regularitzar la situació de les places cobertes per eventuals i que requereixen de personal de caràcter indefinit de manera que “s’impulsi l’estabilitat laboral”.  

En primer lloc, es publicarà una promoció interna per tal de cobrir les places i en cas que alguna quedi deserta, s’obriran a la ciutadania que compleixi els requeriments. Les places afectades són de diferents àmbits: dues de personal de suport, dues d’administratiu, dues de tècnic d’atenció social, dues de monitor, tres de treballador social, set d’educador, una de jurista, una de tècnic administratiu i tres de psicòleg.

El SAAS aporta un psicòleg al Servei d’Atenció i Mediació

D'altra banda, el consell de ministres ha aprovat un conveni de col·laboració entre el ministeri d’Afers Socials, Justícia i Interior i el Servei Andorrà d’Atenció Sanitària (SAAS) per a la participació d’un psicòleg al Servei d’Atenció i Mediació. La col·laboració del psicòleg, de quatre hores setmanals, inclou l’assessorament, l’orientació i l’acompanyament dels membres de la família. La feina del psicòleg no suposarà cap cost per al ministeri, ja que anirà a càrrec del propi SAAS.

Etiquetes