La planta baixa de la CASS estrena les millores

S'han fet treballs, que han acabat abans del temps marcat, per optimitzar el "confort" d'usuaris i treballadors

Les obres de millora a la planta baixa de la Caixa Andorrana de Seguretat Social (CASS) han acabat abans del període marcat. Era previst que els treballs, projectats amb una durada de nou setmanes, estiguessin acabats aquest divendres però ja es van donar per finalitzats la setmana passada.

Les obres van començar el 17 de juny i han suposat diferents millores a la planta abaixa. Així, s'ha fet l’ ampliació de la zona de l’entrada per millorar la circulació de persones, tenir més espai d’espera abans d’accedir a la recepció i, a més, s’ha instal·lat un taulell que permet omplir les sol·licituds. La recepció també s’ha ampliat per oferir tres llocs d’atenció (un d’ells adaptat a persones amb mobilitat reduïda), a més s’ha optimitzat l’espai per als treballadors i s’han disposat tres caixes per tramitar formularis de desplaçament.

A la zona d’ atenció al públic, les taules s’han desplaçat perquè hi hagi més espai, s’han recobert les parets amb làmines de fusta per reduir el soroll i que l’espai sigui “més acollidor” i s’han canviat la vidriera i els leds sobre les taules a més de recobrir les parets per a un “millor confort i estalvi energètic”, informen des de la CASS.

A més, s’ha instal·lat una nova taula de suport en línia, tenint en compte que cada vagada són més els usuaris que fan servir la tramitació a través d’internet.

També s’ha desplaçat la zona d’espera a un dels extrems de la planta baixa, on s’han disposat les cadires.