La policia efectua 244 controls en el marc de la campanya al voltant dels centres escolars

Es van constatar un total de 19 infraccions relacionades amb l'operació i 13 sancions per no portar el cinturó de seguretat

El Servei de Policia ha fet un total de 244 controls durant la campanya específica que va posar en marxa coincidint amb l'inici del nou curs escolar als entorns de les escoles del Principat per detectar el transport incorrecte dels infants. Malgrat això, la major part de les sancions posades han estat per no portar el distintiu de l'ITV en vigència (16 sancions). De fet, en el marc de l'operació la policia va posar un total de 19 sancions, les tres restants per transport a infants de menys de 10 anys a les places davanteres, per portar persones en llocs no previstos o de forma indeguda i circular amb pneumàtics en mal estat. L'objectiu era conscienciar els conductors de la necessitat de corregir determinades actituds indegudes en la conducció.  

Així mateix, en el decurs d’aquests controls també s’han constatat i sancionat altres infraccions, un total de 32, alienes a la campanya, entre les quals cal destacar el fet de no portar el cinturó de seguretat (13 sancions), no portar la documentació en regla (15 sancions) o conduir amb el telèfon (2 sancions).