Societat 04/07/2019

Altimir lamenta el poc suport al World Padel Tour

"Gastem milions d'euros en esdeveniments com el Cirque du Soleil, els quals no aporten turisme de gaire qualitat", reflexiona el president de PrinciEsport

Marc R. Fort
2 min
José Manuel Sánchez, director de PrinciEsport i Xavier Altimir, president de PrinciEsport. / M. R. F.

Andorra la VellaXavier Altimir, president de PrinciEsport (abans PrinciPadel), s'ha mostrat descontent pel poc suport que esdeveniments com el World Padel Tour tenen per part del Govern. En aquest sentit, Altimir ha recordat que "ens estem gastant milions d'euros en esdeveniments com el Cirque du Soleil, els quals no aporten turisme de gaire qualitat". El World Padel Tour va ser un dels projectes més ambiciosos de Miguel Lao, empresari i principal impulsor de donar a conèixer els esports de raqueta a Andorra.

En la roda de premsa celebrada aquest dijous a les instal·lacions de Principadel, que a partir d'ara passarà a anomenar-se PrinciEsport, també hi ha estat present José Manuel Sánchez, director de PrinciEsport i principal accionista a través de l'empresa esportiva Urbans Sport Activa. En declaracions, tant Sánchez com Altimir han volgut agrair la confiança que han mostrat tots els socis cap aquest projecte. "Estem aquí, tot va bé, el projecte continua a bon ritme", han coincidit totes dues parts.

Les instal·lacions de PrinciEsport tenen prevista la seva inauguració durant el mes de febrer del 2020. "Serà un centre esportiu, i a banda, pretén esdevenir com a espai de reunió per la gent d'Andorra", ha dit Altimir, afegint que "volem ser la plaça central de Santa Coloma". Comptarà amb una sala de 'fitness indoor' de 450 metres quadrats, restaurant, activitats de ioga i inclús una sala exclusiva per aquells que es dediquen al ciclisme. Pel que fa al futur del club, Sánchez ha anunciat que espera aconseguir un total de 2.200 de socis. "Amb una xifra així, nosaltres ja estarem contents", recalcant que el més important per sobre dels beneficis "és la comoditat dels clients". Respecte als abonaments hi haurà de dos tipus: la quota full i la fitness. La primera permetrà l'accés a totes les instal·lacions. La fitness, en canvi, n'exclourà aquelles relacionades amb els esports de raqueta.

Altimir ha volgut avançar que en un principi no se celebraran festivals com el de Cap Roig, que d'altra banda sí que hi eren presents anteriorment. Ha justificat aquesta decisió dient que "volem que tot giri al voltant de l'esport, i esdeveniments com el de Cap Roig, poden fer que els nostres socis no practiquin la seva activitat durant aquell dia", a banda també dels "possibles desperfectes en les instal·lacions que puguin esdevenir-se".

stats