Els primers 160 habitatges amb la nova xarxa de calefacció de FEDA Ecoterm

La promoció, gestionada per The White Angel, es portarà a terme a la Borda Nova, davant de l’Estació Nacional d’Autobusos

La promoció de 160 d’habitatges que portarà a terme The White Angel a la Borda Nova, davant de l’Estació Nacional d’Autobusos, serà la primera que estarà connectada a la xarxa de calor de FEDA Ecoterm. Aquest dilluns al matí s’ha presentat aquesta nova iniciativa que permetrà tenir molts avantatges als usuaris d’aquesta nova promoció que estarà llesta pel 2022.

FEDA, paral·lelament a la construcció dels habitatges, treballarà per portar a terme les canalitzacions a l’esmentada promoció i, segons el gerent de FEDA Ecoterm, Jordi Travé, “calculem que entrada la fase final de construcció dels habitatges, ja tindrem tota la xarxa preparada”.

L’empresa elèctrica actualment està treballant per portar la xarxa de calor fins als Serradells. Ha començat a comercialitzar el servei per les urbanitzacions del voltant i, segons el mateix Jordi Travé, “anirem ampliant i comercialitzant la xarxa a altres zones”.

Jan Aramburu, responsable de The White Angel a Andorra, ha valorat que “és important que una promoció com la que farem tingui un sistema de calefacció que redueixi els elements contaminants i la xarxa de calor de FEDA Ecoterm aportarà un punt més de singularitat a un projecte d’acabats d’alta qualitat”.

Tot i que Aramburu no ha volgut dir xifres dels habitatges venuts, ha reconegut que “estem segons les previsions que hem fet”.