Societat 08/07/2019

Programa de pràctiques per a menors de 30 anys a l'OSCE

Els candidats han d’estar en el darrer any de carrera o postgrau o bé en els dos anys següents a la finalització del grau

Agència Ana
1 min
La intervenció de la ministra Ubach a l’OSCE. / SFG

Andorra la VellaEl ministeri d’Afers Exteriors ha informat en un comunicat aquest dilluns que l’Organització per a la Seguretat i la Cooperació a Europa (OSCE) ha obert un programa de pràctiques destinat a joves de menys de 30 anys. El nombre total de places és de 30.

El programa té per objectiu donar als joves l’oportunitat de conèixer l’organisme mitjançant una estada d’entre 3 i 6 mesos amb inici al setembre en les àrees administrativa i programàtica de l’Organització, amb jornada laboral a temps complet de 40 hores setmanals.

Els candidats han d’estar en el darrer any de carrera o postgrau o bé en els dos anys següents a la finalització del grau i tenir un nivell d’anglès molt avançat. Els coneixements de la resta de les llengües de l’OSCE, i especialment de llengua russa, són un valor afegit.

Aquest programa de pràctiques no ofereix remuneració, però els joves seleccionats que no siguin residents a Viena podran demanar que se’ls atorgui una ajuda per costejar les despeses d’habitatge. El termini màxim per presentar les candidatures s’acaba el dia 25 de juliol del 2019. Més informació sobre l’oferta: https://jobs.osce.org/vacancies/generic-internship-vnsecc01438?tid=139

stats