Societat 25/01/2018

La prolongació del carrer Sant Antoni ja és una realitat

El nou vial, que connecta l'avinguda del Fener amb la carretera de l'Obac, està obert al trànsit tot i que encara falten alguns treballs per enllestir l'obra

Ana
1 min
La prolongació del carrer Sant Antoni. / D.R. (ANA)

Escaldes-EngordanyDes d'aquest dimecres a la tarda la prolongació del carrer Sant Antoni d'Escaldes-Engordany, un nou tram de carrer creat per connectar l'avinguda del Fener amb la carretera de l'Obac, està obert al trànsit de vehicles. Des del comú escaldenc han informat que l'entrega de les obres encara no s'ha formalitzat, ja que queda acabar d'asfaltar una part de la voravia i la senyalització, però els vehicles ja el poden utilitzar.

La prolongació del carrer de Sant Antoni es va obrir de manera provisional uns dies per Nadal i es va tornar a tancar per acabar de fer-hi els treballs finals. Aquest dimecres es va tornar a obrir i en principi ja quedarà operativa definitivament, malgrat que encara no s'ha fet la inauguració perquè l'obra no s'ha entregat al comú: falta acabar d'asfaltar una part de la voravia i la senyalització.

Es tracta d'una connexió des de la carretera de l'Obac fins a l'avinguda del Fener (que s'ha reformat recentment), la qual permet a la parròquia guanyar un nou accés cap al centre i descongestionar el carrer de la Unió. L'entrada per la carretera de l'Obac es fa per una illeta a tocar de la rotonda Ciutat de Sabadell (també coneguda com la del 'gall' francès).

El tram fa una llargada aproximada de 100 metres i les obres, que van començar a la tardor, han costat al voltant de 375.000 euros.

stats