Publicitat
Publicitat

Som Com Som proposa un front comú amb les associacions de discapacitats per desenvolupar una llei d'igualtat

Representants de l'entitat s'han reunit aquest dimarts amb la presidenta d'AMIDA i tenen previst trobar-se també amb representants de la FAAD

El col·lectiu LGBTI Som Com Som s'ha reunit aquest dimarts amb la presidenta de l'Associació de Minusvàlids i Disminuïts d'Andorra (AMIDA), Agustina Grandvallet, en el marc d'un seguit de reunions amb col·lectius de discapacitats que els ha de dur, també, a trobar-se properament amb representants de la Federació Andorrana d'Associacions de Persones amb Discapacitat (FAAD).

Tal com ha donat a conèixer Som Com Som en un comunicat de premsa, l'objectiu de la trobada ha estat explicar que a banda dels treballs que està fent el Govern amb la CONADIS en relació a la convenció dels drets dels discapacitats, "cal fer un desplegament paral·lel amb una llei d'igualtat, on el col·lectiu LGBTI i els discapacitats han de sumar forces amb altres col·lectius en risc de discriminació i exclusió social". L'objectiu final d'aquesta suma, han destacat, és "fer de la igualtat una realitat".

A banda, l'associació ha explicat també les línies de treball i la intencionalitat de les conselleries d'igualtat que proposa que s'estableixin de cara a les eleccions comunals. Som Com Som també ha proposat a Grandvallet que formi part de la taula ciutadana de treball que el col·lectiu està organitzant de cara al setembre, una proposa que la presidenta d'AMIDA ha acceptat.

Som Com Som continuarà, dimarts que ve, amb les reunions amb els partits polítics. Així doncs, es reunirà amb membres de l'executiva de DA per transmetre'ls la proposta de les conselleries d'igualtat i trobar un compromís electoral.