Publicitat
Publicitat

Les propostes per al cap de setmana

L'agenda inclou activitats per a tots els gustos i edats

Activitats per als més menuts, música clàssica, visites guiades... són només algunes de les propostes d’una agenda que es presenta carregada d’actes aquest cap de setmana.

Festa major de l’Aldosa

Els diferents pobles celebren durant l’estiu la seva festa major i aquest cap de setmana arriba el torn a l’Aldosa de la Massana. La gresca arrenca aquest divendres mateix, a les 20 hores, amb una traca d’inici de festa i una botifarrada. A les 20.30 hores arriba el torn de la música amb Gintonic, un grup de versions i tot seguit l’Aldosa Rock. Dissabte hi haurà activitats per als més petits a les 16 hores, una arrossada popular a les 20.30 hores que anirà seguida de l’actuació del grup de versions Pali i nit de Dj’s. Diumenge les propostes arrencaran a les 12.45 hores amb la missa solemne. Hi haurà també activitats per als més petits i ball de tarda.

‘Don Francisco de Zamora’

Dissabte a les 20 hores tindrà lloc una visita teatralitzada al Centre Històric d’Andorra la Vella amb el personatge Don Francisco de Zamora, que explica les seves aventures andorranes i transportarà els assistents a l’Andorra de finals del segle XVIII.

Visita nocturna al camí hidroelèctric d’Engolasters i observació de pluja d’estels

Dissabte hi ha una altra proposta de visita guiada, en aquest cas al camí hidroelèctric d’Engolasters que en aquesta ocasió serà completada amb una observació de pluja d’estels. Els participants podran visitar les instal·lacions i, a més a més, saber més coses sobre la pluja d’estels de la mà d’un astrònom del parc del Montsec. La proposta és a les 21.30 hores.

Música clàssica

El Festival de Música Antiga dels Pirineus arriba aquest diumenge a Casa de la Vall, amb la proposta ‘Joyée des Élysées’ amb obres de Marais, Sainte Colombe i Couperin. La cita és a les 20 hores però prèviament es podrà fer una visita guiada a Casa de la Vall i a la nova seu del Consell General.

Mercats

Ordino i Canillo celebren aquest cap de setmana mercats d’artesans, en el primer dels casos, i de segona mà, a Canillo. A Ordino la cita serà dissabte i diumenge, mentre que el mercat canillenc se celebra només el matí de diumenge. A més a més, Encamp acollirà, com és costum, el tradicional mercat el dissabte a la plaça Sant Miquel.

Plastilina per als més petits

Els més petits de casa tenen també la seva proposta a l’agenda d’actes. Es tracta del taller de plastilina que es farà diumenge a Canillo a les 16.30 hores a la plaça del pàrquing del prat del Riu, i en què els infants podran crear figures de plastilina.

Música a Incles

L’Esquella Incles Walking Music Festival arriba aquest dissabte a la tercera edició amb un seguit de concerts. Caminada i música es donen la mà i, a partir de les 17 hores actuarà Lady Scarlett i a les 18 hores Think Twice. Tot caminant es podrà arribar al concert de Wood & Steel a les 19.15 hores i a les 21.30 hores serà el torn de The Chills Trio i Komanem.