Publicitat
Publicitat

Tot a punt per a l'estrena

Un miler de persones han gaudit de l'assaig general d'Scalada Storia, el nou espectacle del Cirque du Soleil

Gairebé mil persones han gaudit de l'assaig general del nou espectacle del Cirque du Soleil 'Scalada Storia', amb la Dama blanca com a fil conductor de les diferents històries ambientades en Andorra. Així s'ha pogut notar en algunes de les seves peces, com ara la que tenia com a protagonista del decorat a la Verge de Meritxell.

La posada en escena de les acrobàcies d'una trentena d'artistes de la companyia canadenca ha evidenciat que ja està tot apunt per a l'estrena del nou espectacle, que tindrà lloc aquest dissabte a les 22 hores.

El director de Producte i Nous Projectes d'Andorra Turisme, Enric Torres, ha donat la benvinguda a tot el públic present a l'assaig i ha volgut agrair a tots els veïns de la zona del Parc Central la seva comprensió. A més, ha assegurat que més de 130.000 persones han gaudit ja del Cirque du Soleil en les passades edicions a Andorra, "i esperem que aquest any ho facin 100.000 més".

Per davant, tot un mes de juliol que oferirà 21 representacions amb una capacitat de 5.000 persones, la meitat de les quals assegudes i l'altra meitat de peu.