Publicitat
Publicitat

Tot a punt per a l'estrena

Al voltant d'un miler de persones s'han aplegat, aquest divendres a la nit a la carpa de l'aparcament del Parc Central, per gaudir de l'assaig previ a l'estrena del nou espectacle a Andorra del Cirque du Solei, 'Scalada Vision'

Quan només falten 24 hores per a la gran estrena del nou espectacle a Andorra del Cirque du Solei 'Scalada Vision', els acròbates de la companyia canadenca han realitzat, aquest divendres a les deu de la nit davant d'un miler de persones aproximadament, l'assaig general que ha servit per evidenciar que tot està a punt per a l'estrena d'aquest dissabte. Durant l'assaig, s'han realitzat tots els números que conté l'espectacle dirigit Mukhtar Omar S. Mukhtar, que enguany se centra en el viatge que protagonitzen dos germans cap a un futur imaginari anomenat 'Vision'.A banda de les actuacions d'acrobàcies, un dels números que ha arrencat més aplaudiments entre el públic ha estat una sorprenent actuació en solitari de 'beat box' -disciplina procedent de la cultura hip-hop que consisteix a fer música amb els òrgans fonadors, la boca i la gola, com a únics instruments-, que s'ha acompanyat, coordinat amb els sons, amb un ball de 'breakdance'.

En total, del 2 al 30 de juliol s'han previst un total de 22 representacions, una més que l'any passat, ja que s'ha aprofitat el pas del Tour de França per incloure'n una d'addicional. L'objectiu és arribar a les 110.000 persones i de fet el ritme de vendes d'entrades fa pensar que se superaran els 96.000 assistents de l'any passat. En aquest sentit, des d'Andorra Turisme ja s'ha confirmat que s'han reservat el 90% de les entrades disponibles i que les entrades dels caps de setmana, tant gratuïtes com de pagament, estan exhaurides.

'Scalada Vision' ja ho té tot enllestit per a la seva estrena, que serà aquest dissabte a les deu de la nit. Així ho han pogut constatar, aquest divendres a la nit, el miler de persones s'han aplegat a la carpa de l'aparcament del Parc Central per gaudir del nou espectacle del Cirque du Soleil, que novament, aquest cop sota la direcció de Mukhtar Omar S. Mukhtar, s'ha creat en exclusiva per a Andorra. Durant l'assaig general de l'espectacle d'enguany, que se centra en el viatge que protagonitzen dos germans cap a un futur imaginari anomenat 'Vision', els espectadors han gaudit d'increïbles actuacions d'acrobàcies, però també s'han sorprès amb actuacions una mica més inesperades com per exemple un número de 'beatbox' acompanyat amb una coreografia de 'breakdance', que ha estat una de les actuacions més aclamades de la nit.

Pel que fa al calendari previst, entre el 2 i el 30 de juliol, s'han programat un total de 22 representacions, una més que en l'edició anterior, ja que s'ha afegit una aprofitant el pas del Tour de França, entre el 10 i 12 de juliol. Pel que fa a la venda d'entrades, des d'Andorra Turisme s'ha confirmat que el 90% dels tiquets disponibles ja s'han reservat, mentre que les entrades per als caps de setmana, tant gratuïtes com de pagament, estan esgotades.