Societat 12/06/2018

La Purito Andorra ja compta amb més de 2.200 inscrits

Les inscripcions finalitzen el 30 de juny

Ana
1 min
Joaquim 'Purito' Rodríguez amb un dels obsequis als participants. / T. N. (ANA)

Escaldes-EngordanyEl 5 d’agost tindrà lloc la 4a edició de La Purito Andorra, una de les marxes més dures d’Europa que s’ha consolidat com un referent, tant per la seva duresa com pel recorregut pel qual transcorre. Tot i que les inscripcions finalitzen el 30 de juny, ja s’han inscrit 2.288 persones.

Enguany l'ús del mallot oficial de la cursa serà obligatori per a tots els inscrits, amb l'objectiu de poder identificar-se millor. També s'incorporarà a la cursa un grup d'informadors que animaran els corredors en les parts més complicades del trajecte, però també vigilaran que cap participant tingui una conducta incívica.

Els nens i nenes entre 5 i 12 anys podran participar en La Purito Kids el dissabte 4 d’agost en un recorregut per la parròquia d’Encamp. Des de l'organització volen impulsar la participació dels infants del país, i és per això que estan duent a terme una campanya per implicar a totes les escoles del Principat.

Un dels incentius de La Purito de 2018 és el premi d'una bicicleta per als guanyadors de tots els recorreguts. "No a totes les competicions regalen una bicicleta i esperem que sigui un incentiu per a què s'apunti més gent", ha afirmat l'esportista, que també ha destacat que tots els ciclistes que arribin al coll de la Gallina, el port més important de la competició, podran tastar un 'purito' i un dolç de xocolata al punt d'avituallament que prepararà l'organització. A més, des de l'organització s'està preparant un obsequi per a tots els corredors que participin anys seguits a la cursa.

stats