Societat 10/08/2019

Quatre persones ferides en dos accidents a Escaldes en només mitja hora

En tots els casos han patit ferides de caràcter lleu

ARA Andorra
1 min
Un vehicle de la policia. / ARXIU ANA

Escaldes-EngordanyQuatre persones han resultat ferides lleument en dos accidents que s’han produït a Escaldes-Engordany en el termini de mitja hora. En tots els casos, segons han informat des de l’hospital Nostra Senyora de Meritxell, les ferides patides no comporten cap tipus de gravetat.

El primer dels sinistres, segons ha informat la policia, s’ha registrat pels volts de dos quarts de sis, a l’encreuament entre l’avinguda del Consell de la Terra i el carrer Valira i s’hi han vist implicats dos turismes, un Seat Ateca amb plaques espanyoles i un Volkswagen Golf andorrà. Han resultat ferides lleus les tres ocupants del Seat, tres turistes, una de 37 i dues de 15 anys.

L’altre accident ha tingut lloc quan faltaven cinc minuts per a les sis de la tarda a l’avinguda del Pont de la Tosca i hi ha hagut implicats tres vehicles, un turisme Seat León amb matrícula espanyola i una motocicleta Honda i un turisme Honda Prelude andorrans. Ha resultat ferida la conductora del Seat, una turista de 32 anys.

stats