El raonador constata l'increment del lloguer d'un pis de 430 a 850 euros

La institució ja ha obert 66 expedients sobre l'habitatge, i la xifra de denúncies s'ha disparat en les últimes setmanes

La institució del raonador del ciutadà ha rebut la denúncia d'un llogater al qual la propietat li pretén apujar el preu mensual de 430 a 850 euros, és a dir, pràcticament el doble del que paga. El raonador, Marc Vila, ha explicat a l'ARA ANDORRA que tot just ha tingut coneixement del cas aquest dimarts i que ara ha d'estudiar-lo. El contracte de l'habitatge està a punt d'expirar i el propietari ha presentat una proposta de renovació de l'arrendament pel doble del lloguer mensual que es pagava fins ara.

D'altra banda, Vila també ha puntualitzat que, des de la seva compareixença al Consell General, on va anunciar que volia fer un estudi sobre la situació de l'habitatge, el nombre de denúncies rebudes ha crescut molt ràpidament. El raonador del ciutadà ha obert ja 66 expedients, una trentena dels quals els ha tramitat des de la seva intervenció parlamentària, realitzada fa unes setmanes.