Societat 20/06/2018

Renovació de 1.300 metres de barreres de seguretat a les carreteres del país

Les obres tindran un cost de 83 mil euros i el canvis es duran a terme al llarg de l'any

Ana
1 min
Obres en una carretera del Principat. / ARXIU ANA

Andorra la VellaAl llarg d'aquest any es renovaran algunes barreres de seguretat de fusta i metall de les carreteres del país que estan malmeses. Així s'ha acordat aquest dimecres durant la sessió de consell de ministres. L'adjudicació ha caigut en mans de l'empresa Multiserveis Copríncep per un import de 83.380,55 euros. En total es preveuen renovar 1.300 metres de barrera, que seran destinats a la reposició dels existents.

La sessió de ministres també ha adjudicat els treballs de renovació i millora en la depuradora Nord-occidental i la del Pas de la Casa. A més, l'empresa adjudicatària, una UTE, assumeix el servei d’explotació, conservació i manteniment de les estacions depuradores d’aigües residuals d’Andorra i de l’estació d’assecat tèrmic associat a l’estació depuradora d’aigües residuals de la zona sud d’Andorra.

A la depuradora del Pas de la Casa renovaran dos sistemes d’aire i aigua, que permetran continuar amb l’objectiu iniciat l’any anterior de renovar tots els sistemes de la xarxa d’aire. En el cas de la depuradora Nord-occidental, que dona servei a la Massana i Ordino, les millores consistiran en la reposició de la corona dels dos decantadors secundaris. L’import total de l’adjudicació és de 124.584,19 euros.

stats