Societat 03/12/2017

Reoberta la circulació per la RN22 cap a França

La carretera que uneix els dos països ha estat més de 24 hores tancada

Ara Andorra
1 min
Un dels cartells indicadors de França a l'alçada de Ransol d'aquest dissabte. / L. M.

Andorra la VellaEl servei de mobilitat ha informat, aquest diumenge al migdia, que la carretera RN22 que uneix França i Andorra ja està oberta per a la circulació de vehicles. Tot i això, és obligatori dur equipaments especials i els automòbils de més de 19 tones encara tenen prohibit circular-hi.

La carretera es va tancar el passat dissabte al matí després d'una intensa nevada durant tota la nit de divendres a dissabte, que va deixar grans gruixos de neu. A més, el fort vent i el perill d'allaus van ser factors que també van obligar a tancar la RN22. D'aquesta manera, la carretera ha estat tancada més de 24 hores.

Al llarg d'aquest diumenge al matí i durant el migdia, al país és obligatori dur cadenes a la CG2 a partir d'Incles i s'ha d'anar amb precaució a partir de Canillo i a la CG3 a l'accés a Arcalís. Segons la previsió meteorològica durant tot el diumenge no ha de nevar i les temperatures màximes es situaran als 3 graus a Andorra la Vella i Sant julià i -5°C al Pas de la Casa, durant el dia.

stats