Societat 12/04/2021

Reobre el menjador social del casal Calones amb una vintena d'usuaris

L'aforament s'ha limitat a 28 comensals per torn i el personal que hi treballa es cribrarà de manera diària

ANA
1 min
El menjador social de la gent gran del casal Calones, aquest dilluns al migdia.

Andorra la VellaEl menjador social de la gent gran del casal Calones ha recuperat aquest dilluns al migdia l'activitat després de nou mesos de tancament a causa de la Covid-19. El servei s'ha posat en marxa amb divuit usuaris, que són els que compleixen avui dia els requisits establerts pel ministeri de Salut per poder-hi accedir. La consellera de Social, Meritxell Pujol, ha visitat aquest dilluns els usuaris que han reobert les instal·lacions.

Segons les mesures decretades pel Govern per minimitzar el risc de contagi, al Calones hi poden accedir únicament les persones grans que hagin estat vacunades enfront del coronavirus i que hagi transcorregut un mínim de 21 dies des de la primera dosi, o que hagin passat la malaltia en un termini inferior a sis mesos o disposin d'un resultat de serologia positiu dels darrers tres mesos. El personal que hi treballa, per la seva banda, mentre no completi el procés de vacunació, es cribrarà de manera diària, i aplicarà, a més, de manera estricta les mesures sanitàries.

L'aforament del menjador de la gent gran, que abans de l'arribada de la pandèmia era de seixanta persones, s'ha limitat ara a 28 comensals per torn. Els dinars es repartiran en dos torns a mesura que hi puguin anar acudint més usuaris. El Calones estarà en funcionament cada migdia de dilluns a dissabte. La reactivació del servei se suma al de la setmana passada de les cases pairals d'Andorra la Vella i Santa Coloma.

stats