Publicitat
Publicitat

El centre residencial Salita d'Escaldes obrirà les portes a l'octubre

SARquavitae ha nomenat a Ernest Sáiz González com a director de Salita

SARquavitae ha nomenat a Ernest Sáiz González com a director de Salita, el nou centre residencial per a gent gran d’Escaldes Engordany, propietat de Molines Patrimonis, i que es preveu que iniciï la seva activitat a l'octubre. El nou centre residencial SARquavitae Salita oferirà 147 places residencials i 30 places de centre de dia. Donarà feina a unes 80 persones i està emplaçat al costat de Caldea.

Ernest Saiz té una llarga trajectòria professional en la direcció de serveis sociosanitaris tant a Andorra, com en territori espanyol. Saiz, que durant més de set anys va desenvolupar el càrrec de director tècnic del centre sociosanitari del Servei Andorrà d’Atenció Sanitària, és llicenciat en antropologia social i diplomat en infermeria i Màster en Administració i Gestió i Gerontologia Social per la Universitat de Barcelona. Compta també amb un Màster en Direcció Gerontològica per EADA, i certificació IRCA com auditor de qualitat ISO 9001:2008.

El nou centre Salita oferirà atenció personalitzada a tots els residents i usuaris, amb unitats de convivència diferenciades segons el seu tipus de dependència i amb unitats especialitzades en malalties com l’Alzheimer, les grans discapacitats, l’atenció al final de la vida o per períodes de convalescència i rehabilitació. El centre ofereix servei mèdic d’infermeria, fisioteràpia, teràpies especials, atenció gerontològica especialitzada segons el perfil de la persona, activitats de temps lliure, teràpia ocupacional i fins i tot menús personalitzats amb dietes específiques.