Societat 14/08/2019

Restablerta la circulació a la CG1

Els informes tècnics avalen que la carretera es pot utilitzar ja amb total seguretat

Ara Andorra
1 min
Imatge de la carretera ja oberta, aquest dimecres al migdia. / SFG

Andorra la VellaLa circulació per la zona afectada per l’esllavissada del dissabte passat, a la CG1, ha quedat totalment restablerta en els seus carrils habituals. Així, els vehicles de tota mena, inclosos els pesants, ja poden circular amb tota normalitat pel tram només quatre dies després de l’incident. Les obres de contenció que des de dilluns s’han fet a l’espai han permès reobrir la carretera amb més celeritat del previst, i els informes tècnics avalen que la via es pot utilitzar amb total seguretat, segons informen des de l'executiu. El monitoratge per la seva part continuarà sent constant.

Els especialistes recorden que es preveuen encara petits despreniments de purga que no tindran més afectació que l’aixecament de pols. Per aquest motiu, i donat que la visió podria veure’s afectada momentàniament, la policia és present a la zona per tal d’assistir els conductors i tallar el trànsit en cas necessari. La resta del desplegament logístic i sanitari especial que s’hi ha desplegat durant aquests dies ha quedat desactivat.

Tal com ja es va avançar dimarts, l’aparcament exterior del centre comercial també queda restablert. En la part més propera al sud els vehicles poden aparcar-hi amb tota normalitat. En la meitat nord, més a prop de la zona de l’esllavissada, s’hi permet la circulació però no l’estacionament.

stats