Un retrovisor trencat acaba amb una detenció per agressió

La policia va arrestar dissabte quatre persones per incidents en locals nocturns

La policia va detenir aquest dissabte passat un home resident de 21 anys que va agredir un altre home arran d'una discussió per un incident amb un vehicle. Tal com informa la policia, els agents van ser requerits a l'exterior d'un local d'oci nocturn de la capital, lloc on una persona havia trencat el retrovisor d'un vehicle, iniciant-se una discussió entre aquest i un grup de joves. Quan els agents van arribar es van trobar una persona inconscient estesa al terra -el presumpte responsable dels danys-, i van identificar el detingut com l'autor d'un cop de puny que havia deixat la víctima sense sentit.

Aquesta no és l'única detenció que va tenir lloc dissabte per incidents en un local d'oci nocturn o als voltants. Així, al Pas de la Casa, un home no resident de 24 anys, va ser arrestat com a presumpte autor d'un delicte contra la seguretat col·lectiva, integritat física i moral. La policia va ser alertada pel servei d'urgències del Pas de la Casa, lloc on es trobava una persona que acabava de ser víctima d'una agressió per una discussió a la via pública. Posteriorment, van rebre un altre avís amb motiu d'una altra efectuada amb un esprai de defensa. La investigació duta a terme va permetre els agents controlar i identificar el detingut com l'autor de les dues agressions.

A més, i també dissabte, la policia va haver d'intervenir en una baralla que s'estava produint entre un grup de joves a l'exterior d'un local d'oci nocturn de la capital. En separar els implicats, van constatar que una de les parts presentava ferides sagnants al rostre. Arran dels fets es va detenir un home resident de 21 anys com la persona que va donar un cop de puny al ferit.

La mateixa jornada, però en aquest cas a Canillo, un home no resident de 36 anys, va ser arrestat com a presumpte autor de resistència greu a funcionaris de policia en l'exercici de les seves funcions. La patrulla havia estat requerida en un local d'oci, ja que una persona es trobava a l'interior en un "estat molt agressiu, molestant la resta de clients i ocasionant danys", segons el comunicat policial.
En controlar-lo va tenir "una reacció desproporcionada envers els agents".

Aquestes són quatre de les 21 detencions que va fer la policia la setmana passada i entre les quals cal destacar també deu conductors que es trobaven sota els efectes de l'alcohol. En un dels casos es va detenir una dona de 32 anys, el diumenge, en haver patit un accident amb ferits i haver donat 1,35 grams d'alcohol per litre de sang.

En el balanç fet per la policia també s'inclou la detenció del jove que va fer les pintades a l'ambaixada espanyola; dues persones per presentar documents falsos per tramitar el permís d'immigració i altres quatre per conduir tot i tenir-lo retirat.