Societat 08/10/2022

S'obre un concurs públic per fer obres de millores hidràuliques al riu d’Arinsal

Es farà mitjançant concurs nacional amb procediment obert i modalitat de contractació ordinària

ARA Andorra
1 min
El ministre Filloy, aquest dijous al Consell General.

La MassanaEl Govern, a proposta del ministre de Territori i Habitatge, Víctor Filloy, ha aprovat la convocatòria d’un concurs públic per licitar les obres de millores hidràuliques al riu d’Arinsal i la reposició d’accés d’un terreny adjacent a la CG-5, a la parròquia de la Massana.

Les obres consisteixen principalment en reforçar els murs de canalització del riu d’Arinsal, a l’alçada d’Erts, amb la finalitat que el riu no erosioni la plataforma de la CG-5, i alhora donar major secció hidràulica al tram de riu. A més, la mateixa licitació inclou la reposició de l’entrada des de la CG-5 a un terreny adjacent a la mateixa carretera, que es va veure afectat per l’eixample executat a la CG-5 en aquest tram (punt quilomètric 0+350) .

La licitació es farà mitjançant concurs nacional amb procediment obert i modalitat de contractació ordinària. Les ofertes s’han de presentar en un sobre tancat, en horari d’atenció al públic del Servei de Tràmits del Govern, fins al 10 de novembre del 2022.

El plec de bases es pot descarregar gratuïtament als webs www.tramits.adi www.etramits.ado es pot recollir al Servei de Tràmits del Govern concertant cita. Si es recull al Servei de Tràmits, s’entregarà en paper o bé en una clau de memòria d’acord amb els preus públics vigents. Si és en paper, es lliurarà l’endemà de la demanda. Es pot sol·licitar informació complementària a Àrea d’Obra Pública del Ministeri de Territori i Habitatge.

stats