Societat 25/07/2020

Els més petits de Sant Julià es remullen a l'aparcament del Prat Nou

La gimcana aquàtica que s'ofereix durant tot el dia correspon a un dels actes previstos per la festa major de la parròquia

Ana
1 min
Algunes de les activitats del parc aquàtic de Sant Julià de Lòria.

Sant Julià de LòriaEl comú de Sant Julià de Lòria ja va anunciar que la festa major d'enguany aniria adreçada, sobretot, als infants. Al llarg d'aquest dissabte, concretament entre les 11 i les 14 hores i de les 16 a les 19 hores, els més petits de la parròquia poden gaudir d'una gimcana aquàtica, ubicada a l'aparcament del Prat Nou, que inclou tota una sèrie d'activitats per remullar-se i passar un dia amb família. Algunes de les propostes tenen a veure amb unflables pels quals els nens poden lliscar, jocs en què són necessàries pistoles d'aigua, un passadís amb aigua vaporitzada i, fins i tot, un trenet.

Amb la situació actual, mitja dotzena de monitors s'encarreguen de vetllar perquè els visitants respectin els circuits d'entrada i sortida al recinte, també eviten que hi hagi aglomeracions en una mateixa activitat i proporcionen gel hidroalcohòlic a l'entrada. D'aquesta manera, l'aforament està limitat a una dotzena d'infants i és obligatori l'ús de la mascareta sempre que no es pugui respectar la distància de seguretat.

De cara a la tarda està prevista la celebració d'unes portes obertes a la piscina del centre esportiu i una nova gimcana aquàtica per a joves d'entre 8 i 14 anys; un concert líric iberoamericà a càrrec de l'associació Andorra Lírica, a les 17.30 hores a la plaça de la Germandat; una gran repicada de campanyes a l'església parroquial a les 18 hores; un espectacle infantil a la plaça del Solà a les 19 hores, i un concert a càrrec del grup 'Punkers Love The 80's' a les 19.30 hores a la plaça de la Germandat.

stats