Societat 10/01/2021

Sant Vicenç d’Enclar busca efectius per contenir el brot que ja afecta 41 residents i 22 professionals

El grup de treball conformat per membres del SAAS, l'oficina Covid i la Creu Roja continuen investigant per tal d'esbrinar l'origen

Ana
1 min
La clínica geriàtrica Sant Vicenç d'Enclar.

Andorra la VellaEl Govern ha informat aquest diumenge que el grup de treball conformat per membres del SAAS, de l'oficina Covid del ministeri de Salut, de la Creu Roja i de professionals de la clínica geriàtrica Sant Vicenç d'Enclar, continuen treballant en la gestió i investigant l'origen del brot sorgit a la residència. Precisament, en aquests moments l'equip també treballa per reforçar la plantilla de la clínica geriàtrica.

Així doncs, s'estan donant recursos a Sant Vicenç d'Enclar per gestionar el brot que afecta les instal·lacions. D'aquesta manera, els malalts que requereixen una atenció mèdica estan sent traslladats a la planta Covid habilitada al Cedre. Als residents asimptomàtics o amb clínica lleu se'ls està fent un seguiment a la mateixa residència.

El virus, que continua en expansió dins del centre, ja afecta 42 residents -un d'ells ha traspassat durant les darreres hores- i 22 professionals. En un primer moment, l'executiu va informar del contagi de 31 residents i 9 professionals.

stats