Societat 09/05/2014

Scalada esgota les entrades destinades als residents a Andorra per a set sessions

Els visitants encara poden reservar entrades gratuïtes de peu per a l'espectacle del Cirque du Soleil a Andorra per a qualsevol de les 17 sessions

Ana
2 min
Un moment de l'espectacle Scalada del Cirque du Soleil de l'any passat. / N.M. (ANA)

Andorra la VellaLa primera fase de reserves per a l'espectacle Scalada, Mater Natura del Cirque du Soleil ja ha començat, i ja hi ha set sessions per a les que no queden entrades gratuïtes destinades a gent del país. Els usuaris de fora del Principat, en canvi, encara poden fer les seves reserves per a qualsevol data. El període de reserves per a usuaris pre-registrats es va iniciar aquest dimarts i encara està obert. En només quatre dies, ja no queden entrades disponibles per espectadors del país per a les sessions de divendres i dissabte de les primeres quatre setmanes.

Com ja va passar en l'anterior temporada, de les entrades gratuïtes per veure de peu l'espectacle del Cirque du Soleil n'hi ha una part, el 30%, per als ciutadans d'Andorra, i una altra per als visitants, el 70%. Així, en el primer període de reserves, que es va obrir aquest dimarts, també se n'han limitat una part per a residents i l'altra per a turistes, i això ha provocat que les del país s'hagin esgotat ja per a set sessions, mentre que per als visitants encara hi ha disponibilitat per a totes les dates.

El dia de l'estrena, el dissabte 5 de juliol, ha estat dels primers en esgotar-se, però a més, els divendres i dissabtes següents també estan ja plens. No queden entrades per a les sessions dels dies 5, 11, 12, 18, 19, 25 ni 26 de juliol. Així, tot i que encara es poden reservar tots els dimarts i dijous, l'únic cap de setmana per al que encara hi ha disponibilitat és el divendres 1 d'agost i el dissabte 2 d'agost.

Per als visitants, en canvi, encara hi ha disponibilitat de reserves per a les disset sessions que s'oferiran entre el 5 de juliol i el 2 d'agost. A partir d'aquestes reserves, els usuaris rebran un correu electrònic vint dies abans de la data de l'espectacle per descarregar les entrades.

stats