La segona edició del dinar de Nadal de la gent gran aplega 150 padrins

Els beneficis recollits seran destinats a La Marató de TV3 que enguany recapta fons per a la investigació de les malalties infeccioses

Per segon any consecutiu la parròquia de Sant Julià de Lòria ha celebrat aquest diumenge al migdia el dinar de Nadal adreçat a la gent gran de la població laurediana. Aquesta segona edició s'ha celebrat a les pistes interiors del centre esportiu i finalment s'hi han aplegat prop de 150 padrins, una cinquantena més que l'any passat. A canvi de cinc euros, els avis han gaudit d'un dinar amb bona companyia. “Són unes bones dates per reunir-nos tots, aquells que ja es veuen cada dia a la llar o aquells que per exemple no farien un dinar de Nadal perquè estan sols a casa”, ha explicat la consellera de social, Barbero Cáceres.

Els padrins han menjat una degustació d'embotits i pastes salades i de segon podien triar entre una sarsuela de peix o un tall rodó del país. Durant l'àpat, s'ha sortejat una cistella –a 3 euros la participació–  i els beneficis recollits, així com els aconseguits amb el dinar, es destinaran a La Marató de TV3, que s'està celebrant aquest mateix diumenge i recapta fons per a la investigació de les malalties infeccioses.