Societat 22/11/2017

Com serà la façana de The Cloud?

Andorra Telecom ha començat la instal·lació, en un terreny al davant de la caserna de bombers de Santa Coloma, del prototip perquè es pugui veure com serà l'edifici

Ana
1 min
Un moment de la instal·lació del prototip de la façana de The Cloud. / ANDORRA TELECOM

Andorra la VellaAndorra Telecom ha començat ja la instal·lació, en un terreny al davant de la caserna de bombers de Santa Coloma, del prototip de la façana de l’edifici The Cloud, una eina important per al desenvolupament del projecte constructiu, tal com posen en relleu. Els treballs s’allargaran fins a finals de mes.

El prototip, de poc més d’onze metres d’altura, materialitza a escala real un fragment de la façana i permetrà a les empreses constructores, durant el procés de licitació, fer-se una idea de les característiques i l’abast constructiu. Igualment serà una eina de consulta i avaluació molt útil per a l’empresa adjudicatària durant l’inici de les obres i, de manera més específica, del muntatge de la façana.

La façana és un dels elements més singulars del futur edifici The Cloud. Tal com posen en relleu des de la companyia, el disseny vetlla per la integració amb l’entorn i la reducció al màxim del consum energètic. La doble coberta permeterà una millor conducció de la circulació de l’aire i un nou concepte de la ventilació. Alhora la façana de vidre permetrà disposar d’il·luminació natural en tots els espais.

stats