El 26 de setembre s’obre la inscripció per a les proves de Graduat en segona ensenyança

El 16 d'octubre comença el calendari d'examens

El ministeri d’Educació i Ensenyament Superior informa en un comunicat que el període d’inscripció a les proves de Graduat en segona ensenyança per a candidats lliures de més de 16 anys s’obrirà aquest 26 de setembre i es tancarà el proper 10 d’octubre (ambdues dates incloses), al Servei de Tràmits de l’edifici administratiu de Govern.

Així, el calendari d' exàmens començarà el 16 d'octubre amb la prova escrita de llengua catalana, i el dia 19 serà el de matemàtiques, ciències físiques i de la natura, ciències socials, llengua castellana i llengua francesa, mentre el dia 22 serà el torn d'informàtica (teòrica i pràctica).

Cada candidat passarà individualment les tres entrevistes orals de llengua catalana, llengua castellana i llengua francesa, el dijous 24 d’octubre a partir de les 17.30 hores. El 22 d’octubre a partir de les 12 hores, el ministeri d’Educació i Ensenyament Superior publicarà una llista amb el número oficial d’identificació o de passaport de cada candidat i l’hora en què tenen lloc les entrevistes orals a la pàgina web www.educacio.ad. Per a més informació, poden adreçar-se a la pàgina web de l’àrea d’Inspecció i Avaluació Educativa, www.educacio.ad o al telèfon 74 33 00.