Societat 13/11/2017

La policia incrementa la vigilància al Prat del Roure per frenar el consum de droga

Espot diu que el cos d'ordre ja fa temps que fa patrulles amb agents tant de paisà com uniformats

Ana
1 min
La zona del Prat del Roure / ARXIU

Andorra la VellaArran de les darreres alertes de ciutadans denunciant el consum de droga per part de menors a la zona del Prat del Roure, el ministre d'Afers Socials, Interior i Justícia, Xavier Espot, ha assegurat que ja fa temps que s'ha incrementat la vigilància policial en aquest indret i que, arran de les darreres denúncies, encara hi estaran més presents. De fet, després que una ciutadana denunciés els fets per les xarxes socials, aquest dissabte el comú d'Escaldes-Engordany va informar que ho havia posat en coneixement de la policia i animava la ciutadania a denunciar fets similars.

El ministre Xavier Espot ha explicat que el consum de droga a la zona del Prat del Roure d'Escaldes-Engordany ja ha estat denunciat en anteriors ocasions i que, per aquest motiu, ja fa temps que s'hi ha incrementat la vigilància policial, amb agents tant uniformats com de paisà. Arran de les noves alertes dels últims dies, Espot ha indicat que, en la mesura de les seves possibilitats, "hi estarem més presents", sobretot per evitar el consum entre els joves.

Amb tot, el ministre ha reconegut que és impossible que la policia pugui mantenir-se en aquest lloc les 24 hores, perquè també hi ha altres zones on cal fer front aquest tipus de risc, i ha recordat que aquesta problemàtica no es resol només per la vessant repressiva, sinó que cal incidir més en la prevenció. En aquest sentit, ha destacat la recent creació de l'àrea de suport als joves tutelats i extutelats on es treballa per evitar aquest tipus de conductes.

En aquest cas va ser una monitora de tennis qui va alertar dels fets divendres passat a través de Twitter:

stats