La solidaritat del Champions for Unicef

El primer partit ha reunit a velles glòries de l’esport amb representants de la política, l’art o la societat civil

Aquest dimecres s'ha viscut un dels moments bonics de cada temporada i que ja podem dir que s’ha convertit en un clàssic del calendari: el Champions for Unicef. El Poliesportiu del Prat Gran d’Escaldes-Engordany ha acollit una nova edició (la cinquena ja) d’un esdeveniment que consta de dos partits de bàsquet i en què tot el que es recapta és per a Unicef Andorra, tal com informa el MoraBanc. La gran novetat d’aquest any és que se celebra a Escaldes-Engordany amb l’ajuda del comú de la parròquia. A les 19 hores ha arrrencat amb el partit Vintage, anomenat així perquè els protagonistes acostumen a tenir més passat que present o sobretot futur en una pista de bàsquet. El partit reuneix a velles glòries de l’esport amb representants de la política, l’art o la societat civil. Hi ha qui diu que tot i ser el primer dels dos partits és el plat fort perquè els somriures i la complicitat brolla fàcilment entre persones que no só esportistes habituals de cara al públic però que venen a jugar per una bona causa.

Entre els participants han estat Olga Gelabert (que ha sortit vestit de consellera general), Jordi Cinca, Pere López, Jordi Gallardo o Trini Marín, entre molts altres.

El segon dels partits ha enfrontat dos equips en què els jugadors del BC MoraBanc Andorra s'han dividit en dos equips i s'han barrejat amb els millors esportistes d’Andorra. Els cracks de curses de muntanya Òscar, Marc Casal i Ferran Teixidó han jugat igual que el futbolista Cristian Martínez, el multicampió de trial Toni Bou o el pilot de Moto GP, Aleix Espargaró, entre d'altres. La llista és llarga i tots acaben posant el seu granet de sorra perquè es visqui una gran festa.