Societat 30/05/2018

La vall de Sorteny i el circuit Estripagecs, a la Fira Tamis

L'estand d'Ordino promocionarà el parc natural i el recorregut pels sis pics més emblemàtics

Ana
1 min
El pic de la Serrera. / COMÚ D'ORDINO

Andorra la VellaLa presència de Turisme d'Ordino a la segona edició de la Fira Tamis, sobre turisme actiu, de muntanya i de salut, es dedicarà a la promoció del Parc natural de la vall de Sorteny i a la difusió i distribució dels catàlegs que s'han editat sobre el circuit Estripagecs. La Fira Tamis se celebra aquest cap de setmana, 2 i 3 de juny, al Prat del Roure d'Escaldes-Engordany. Els visitants que s'acostin a l'estand entraran al sorteig de sis excursions guiades per la vall.

Quant al catàleg Ordino Estripagecs, se n'han imprès 6.000 exemplars en quatre idiomes. L'Estripagecs és un circuit que compren els sis pics més emblemàtics de la parròquia: el Casamanya (2.740 metres), el Cataperdís (2.805 metres), la Font Blanca (2.906 metres), l'Estanyó (2.915 metres), la Serrera (2.913 metres) i el Tristaina (2.818 metres).

La guia recull les característiques tècniques de cada ascensió i la descripció del recorregut. L'objectiu de la campanya, que va posar en marxa l'estiu passat la conselleria de Cultura del comú d'Ordino, en col·laboració amb la de Turisme i Medi Ambient, és donar a conèixer el patrimoni natural de la parròquia. Per fer-ho d'una forma lúdica, es va donar un obsequi a totes aquelles persones que van deixar constància d'haver coronat els sis pics a la xarxa social Instagram.

stats