Publicitat
Publicitat

Un home sostreu diners als vestidors d’un centre esportiu de la Massana

Els dos agressors de l'apunyalament d’Encamp són residents, i tenen 19 i 37 anys

Durant la setmana del 12 al 18 de juny, el cos de policia ha dut a terme un total de quinze detencions: una per un presumpte delicte contra la salut pública, set per delictes contra la seguretat del trànsit, sis per delictes relacionats amb la integritat física o contra la vida, i una per delictes contra el patrimoni.

Precisament en aquest darrer cas, un home de 45 anys va ser detingut divendres passat per un presumpte delicte contra el patrimoni. L’home va sostreure, en més d’una ocasió, diners a clients d’un centre esportiu de la Massana, en concret als vestidors. La policia va rebre sis denúncies de les víctimes i, per això, el personal del centre va extremar les mesures de seguretat. El Servei de Policia va poder identificar al delinqüent i el van detenir divendres passat al matí. En el moment de la detenció, l’home posseïa 450 euros que acabava de sostreure als vestidors del centre esportiu.

De les set detencions de delictes contra la seguretat del trànsit, quatre van ser executades en parades rutinàries, dos ho van ser per intervencions de la policia en accidents de danys materials i una per haver comès una infracció al codi de circulació.

Pel que fa a les detencions relacionades amb la integritat física, tres van ser en l'àmbit domèstic i es tractaven d'agressors menors de 30 anys. En un dels casos, l'agressor de 20 anys havia atacat a la seva mare i aquesta va demanar l'ajuda dels serveis policials. La segona detenció per violència domèstica es va dur a terme en un domicili privat d'Andorra la Vella. Segons la policia, l'agressor havia atacat a la seva parella per motius de gelosia. A Andorra la Vella també es va dur a terme, divendres passat, la detenció d'un home resident de 29 anys per la possessió de 0,8 grams de cocaïna.

Una de les altres detencions ha estat a causa de l'agressió física a un vigilant de seguretat per part d'un home no resident de 34 anys. El vigilant va ser agredit per l'home amb un pal de manera gratuïta i li va causar lesions en un braç. En un primer moment, no va ser possible controlar l'agressor, ja que va marxar corrent del lloc dels fets, però durant el decurs del dimecres passat al matí, se'l va identificar i va ser detingut.

D'altra banda, la policia ha informat de l'edat del dos agressors de l'apunyalament del divendres passat a Encamp. Els dos homes residents, de 19 i 37 anys, van ser detinguts per presumptes autors, un d'ells com a autor material dels fets i l'altre com a encobridor.