Publicitat
Publicitat

El soul arriba a les Nits Obertes d'Ordino

Una vintena de persones han gaudit de l'actuació del grup del país Vibrand, en clau de soul, a la sala Buna

Cançons de grans clàssics de la música com Nina Simone, Frank Sinatra, Aretha Franklin, Amy Whinehouse o Steve Wonder, entre altres, han estat presents aquest dimecres al vespre a la sala La Buna, gràcies a l'actuació del grup del país Vibrand, en clau de soul, en la seva participació en la vintena edició de les Nits Obertes d'Ordino.

Una vintena de persones s'han aplegat a la parròquia, per tal de gaudir de diferents estils musicals en un concert que estava previst que es realitzés a la plaça Major d'Ordino, però que finalment s'ha traslladat a la Buna a causa de la pluja. Tot i això, el mal temps no ha impedit que els assistents gaudissin del grup que l'any passat va actuar al Roser de la parròquia ordinenca.

El grup format per Virginia Yáñez -teclat i veus-, Marc Milian -baix i contrabaix elèctric-, i Dante Falótico –bateria-, també ha comptat amb la presència del saxofonista Horacio Deza, que segons ha remarcat Yáñez, "toca amb nosaltres als concerts d'estiu i no descartem que es quedi amb nosaltres perquè ens agrada molt el seu so".

La formació, que va néixer amb el soul com a motor principal, també ha realitzat cançons de diversos gèneres com ara funk, reggae o jazz. Un fet que segons ha destacat la vocalista i teclat, Virginia Yáñez, els permet disposar d'una major flexibilitat i "no tancar-nos a res".

El pròxim espectacle de la 20a edició de les Nits Obertes d'Ordino serà el pròxim 23 d'agost a la plaça Major d'Ordino, amb el grup Komanem.