Un 'streamer' resident fa miques el seu rècord a Twitch amb un directe seguit per 2,5 milions d'espectadors

Andorra ha estat tendència del moment a Espanya, pel rerefons que suscita que joves milionaris vinguin a pagar els impostos al Principat

Un creador de contingut i 'streamer' espanyol resident al país, Grefg, ha fet miques aquesta nit de dilluns el rècord que ell mateix tenia de visualitzacions en directe a la plataforma Twitch durant la presentació en directe de la seva 'skin' –el vestit personalitzat que Epic Games dedica a alguns creadors de contingut que emeten en directe les seves partides– en aquest cas de Fornite.

El minut d'or de la retransmissió, que va durar unes quatre hores, va obtenir un pic de gairebé 2,5 milions d'espectadors, amb una mitjana de gairebé un milió de 'viewers'.

Grefg ja va batre el rècord d'espectadors en directe el desembre passat, amb 660.000, amb un directe també de Fornite. En un més ha gairebé quadruplicat aquesta xifra.

La fita ha estat comentada a tot tipus de xarxes socials i ha generat un debat sobre la conveniència que Andorra aculli aquest tipus de joves milionaris, que venen al país atrets per una fiscalitat menor en comparació a l'espanyola. De fet, Grefg va viralitzar un vídeo per anunciar que marxava d'Espanya per venir al país precisament, per la seva baixa tributació. Andorra ha estat tendència a Espanya durant el matí d'aquest dimarts a diverses xarxes socials, amb milers d'usuaris que han debatut i discutit sobre la conveniència, o no, que aquests joves, que creixen i s'eduquen a Espanya, marxin a pagar els impostos a un altre país quan esdevenen milionaris.