Societat 14/12/2017

Tarda d'emocions a l'EENSM amb la visita nadalenca del MoraBanc Andorra

El club ha regalat nous pals per a l'equipament de golf que el centre ha adquirit aquest 2017

Ana
1 min
Foto de família dels jugadors del MoraBanc Andorra i usuaris de l'EENSM amb el nou equipament de golf del centre. / L. M. (ANA)

Andorra la VellaÉs una de les visites més esperades de l'any pels nois i noies de l'escola especialitzada Nostra Senyora de Meritxell: la del MoraBanc Andorra, per entregar-los el regal de Nadal. Enguany, l'import que l'entitat esportiva ha lliurat al centre s'ha destinat a complementar amb nous pals el nou equip de golf que l'EENSM ha adquirit aquest 2017 amb el suport de la Federació de Golf d'Andorra.

Aquest dijous a la tarda, durant una estona, els usuaris del centre han estat jugant a golf amb els jugadors Guille Colom, Przemek Karnowski, Jaime Fernández, David Walker, Andrew Albicy i John Shurna. També els han acompanyat l'entrenador Joan Peñarroya, el director esportiu Francesc Solana, entre altres tècnics, i el president Gorka Aixàs. Després, tots junts s'han dirigit al pati de l'escola, on els integrants de l'EENSM han jugat una estona a bàsquet amb els jugadors del primer equip. La trobada ha finalitzat amb un berenar conjunt.

Cada any, el Bàsquet Club MoraBanc destina el seu regal de Nadal a fomentar l'activitat física dels nois i noies atesos a l'EENSM. Per als usuaris del centre, a banda de beneficis físics i psicomotrius, practicar esport també els aporta beneficis educatius, socials i emocionals. A més, el fet de jugar en equip els ajuda a treballar hàbits d'autonomia general i adquirir conceptes de normativa o de comportament.

stats