Publicitat
Publicitat

El telecabina de la Massana es reobrirà aquest dissabte

Les feines de reparació del cable s'han ajustat als terminis previstos, després de trobar durant les tasques de manteniment que el giny s'havia malmès

El telecabina de la Massana tornarà al funcionament aquest dissabte i estarà obert fins al 13 de setembre de manera ininterrompuda i fins al 12 d'octubre els caps de setmana. Les tasques de substitució del cable portador del giny s'han completat aquesta setmana.

La reobertura permetrà que s'interrompin els viatges de l'autobús gratuït que s'havia instal·lat de manera provisional per pujar els ciclistes fins a la zona del pla de la Caubella. A més, es reubicaran els serveis i les taquilles de la Massana al seu espai habitual, a la primera planta de l'edifici del telecabina.

Polèmica per la responsabilitat de l'incident

Segons ha recordat Vallnord, l'obertura del giny es va veure "ajornada a finals d'abril a causa d’un incident tècnic de manipulació del cable portador del telecabina durant les revisions rutinàries de manteniment". La substitució suposarà 700.000 euros, que encara s'ha d'esclarir qui haurà d'abonar, depenent de les investigacions i les asseguradores implicades.