Publicitat
Publicitat

La forta tempesta d'aquesta matinada malmet mobiliari urbà i causa inundacions a la capital

L'estació meteorològica de la Comella ha registrat 24 litres per metre quadrat en només mitja hora

Els bombers han hagut de fer fins a cinc sortides en pocs minuts aquest dilluns a primera hora del matí a causa de la forta pluja, pedregada i vent que ha afectat sobretot Santa Coloma, Andorra la Vella i Encamp. Segons el Servei de Meteorologia, a la Comella han caigut 24 litres per metre quadrat en només mitja hora, entre les 5 i les 6 de la matinada, mentre que la ràfega màxima de vent s'ha registrat a les 6 de la matinada al Roc de Sant Pere, i ha estat de 57 km/h.

Els bombers han hagut d'actuar a causa de les inundacions que ha produït la tempesta, així com per despreniments en bastides de façanes i destrosses en mobiliari urbà.

A més, han hagut de recuperar una motocicleta que l'aigua s'havia emportat a la Baixada del Molí, davant de l'Estadi Nacional. Segons han informat els bombers, els requeriments s'han produït en un període de només mitja hora, de manera que han hagut d'activar també els efectius de la caserna de Canillo. La situació ha quedat normalitzada passades les 9 del matí.