Societat 26/10/2021

Tres aules més sota vigilància activa

En les darreres hores s'han comptabilitzat nou positius més

ARA Andorra
1 min
Cap positiu en els cribratges a les escoles.

Andorra la VellaLa xifra d'aules sota vigilància activa ha augmentat en tres en les darreres hores i, d'aquesta manera, de les deu que hi havia aquest dilluns s'ha passat a tretze, dues de les quals estan en vigilància activa total (amb tots els alumnes aïllats) i onze en parcial. També s'incrementa la xifra de classes que estan en vigilància passiva que passen de les onze de dilluns a les dotze d'aquest dimarts.

Aquestes són les xifres facilitades pel ministeri de Salut en una jornada en què s'han detectat nou casos més i en què els actius són també un més que dilluns, situant-se en 91. D'aquesta manera, des de l'inici de la pandèmia la xifra de persones que han emmalaltit de coronavirus se situa en 15.434 persones i es registren un total de 15.213 altes, vuit més que dilluns.

Pel que fa a la pressió sanitària, cal destacar que continua sense haver-hi cap persona ingressada a l'hospital Nostra Senyora de Meritxell, ni a planta ni a la unitat de cures intensives. La xifra de defuncions es manté estable en 130.

Pel que fa al pla de vacunació, continua el degoteig de vaccins administrats que ja arriben a 108.083, 54.678 en primeres dosis, 53.113 en segones i 292 en terceres.

stats