Societat 13/01/2021

Troben mort el padrí que s'havia desorientat a Santa Coloma

L'home ha perdut la vida a l'hospital per parada cardiorespiratòria i hipotèrmia greu

ARA Andorra
1 min
Els cossos de recerca segueixen treballant a la zona / BOMBERS D'ANDORRA

Andorra la VellaPassada la mitjanit d'aquest dimarts ha estat trobat mort el padrí de 78 anys que s'havia perdut a la zona de Santa Coloma durant el matí. Ha estat trobat per un grup de ciutadans, que s'havia organitzat per a la seva recerca, al costat del riu als voltants de la Borda Mateu i ha estat traslladat a l'hospital, on ha se li ha practicat la maniobra d'RCP avançada (recuperació cardiorespiratòria) durant dues hores i s'ha certifica la seva mort per parada cardiorespiratòria i amb hipotèrmia greu, segons ha confirmat el SAAS.

La policia havia fet una crida a la ciutadania per localitzar l’home, que patia Alzheimer, i que havia desaparegut cap a les dues del migdia. Va ser localitzat pels volts de la una de la matinada, és a dir, gairebé dotze hores després de la seva desaparició.

La policia ha informat que cap a la una de la matinada van rebre la trucada d’una dona, la qual manifestava que hi ha un home al riu –fora de l’aigua– a l’avinguda de Salou pels volts del número 55, i que possiblement era la persona recercada.

Al lloc s'hi van desplaçar els serveis mèdics, bombers i el Cos de Policia. Allà mateix es van fer les tasques de reanimació oportunes ja que l'home presentava "una hipotèrmia important", i posteriorment, tal com s'ha esmentat, va ser traslladat a l'hospital. La policia ha confirmat que no es constaten indicis de criminalitat.

Des del cos d'ordre agraeixen "la col·laboració ciutadana i dels mitjans de comunicació", ja que arran de la crida feta es van rebre diverses trucades en relació a la persona desapareguda.

stats